GUISO (8 pers)
Guides
GUISO (8 pers)

Ingredienser

 

Fremgangsmåde

Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes.
Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerøder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris.
Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes kryderier efter smag.
Retten småsnurre under låg i Ca. 1/2 time.

Guiso serveres med varnt flutes, øl og brændevin. Retten smager iøvrigt bedst andendagen.

Velbekomme.

Bragt i samarbejde med Naturskøn.dk 

Elbiler med længst rækkevidde i Danmark i 2025

★ Elbiler med længst rækkevidde i Danmark i 2025

Test: VW ID.7 Tourer - Komfortabel stationcar uden svagheder

★ Test: VW ID.7 Tourer - Komfortabel stationcar uden svagheder

MG 4 test: 10.000 km med en af Danmarks billigste elbiler

★ MG 4 test: 10.000 km med en af Danmarks billigste elbiler

Fisker Ocean: Når visioner ikke er nok

★ Fisker Ocean: Når visioner ikke er nok

Hot Lige Nu!
Mercedes EQE test 2025: Elegant elbil til langtur og hverdag

Mercedes EQE test 2025: Elegant elbil til langtur og hverdag