Skøn og nem bønnesalat
Guides
Skøn og nem bønnesalat

2 pers.

Ingredienser

300 g røde kidneybønner
1 ds. artiskokhjerter
1 agurk
1 bakke cherrytomater
2 bdt. forårsløg
100 g sorte oliven uden sten
olivenolie
150 g feta

Fremgangsmåde

Læg bønnerne i vand natten over. Kog dem i nyt vand i 45 minutter.
Skyl grøntsagerne. Flæk agurken på langs og fjern kernerne med en ske. Skær agurk, artiskokhjerter, cherrytomater og forårsløg i mindre stykker.
Varm alle grøntsagerne og bønnerne på en pande i lidt olie i ca. 5 minutter.
Tages af panden og pyntes med fetatern.

Tip: Der kan bruges kidneybønner fra dåse i stedet.

Cupra Born VZ test: Elbilens bud på en moderne GTI

★ Cupra Born VZ test: Elbilens bud på en moderne GTI

Volvo EX30 test: Hype eller skuffelse?

★ Volvo EX30 test: Hype eller skuffelse?

Formel 1 2025: McLaren dominerer – her er stillingen og resultaterne indtil nu

★ Formel 1 2025: McLaren dominerer – her er stillingen og resultaterne indtil nu

Polestar 4 test: Et frisk pust til elbilsmarkedet – men der er ting, du skal vænne dig til

★ Polestar 4 test: Et frisk pust til elbilsmarkedet – men der er ting, du skal vænne dig til

Hot Lige Nu!
Renault Scenic E-Tech test – en moderne elbil til familien

Renault Scenic E-Tech test – en moderne elbil til familien